Mogelijkheden

Kinder- en familiefotografie bij Fotostudio Kinderkoppies in Papendrecht

Je gezin, het belangrijkst in je leven. Wat is er dan mooier om een foto van je kind/gezin aan de muur te hebben, of glimlachend door een prachtig fotoalbum te bladeren?

Bij Kinderkoppies doen we ons best om van elke fotoreportage een feestje te maken, ongeacht wie er voor de camera staat. Of het kleine kinderen zijn, pubers, of de hele familie inclusief opa en oma. Jullie staan in de spotlights, en wij doen ons best om mooie beelden te schieten.
Onze fotostudio is knus en gezellig ingericht zodat kinderen zich snel op hun gemak voelen. Willen ze eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem, dan gaan we eerst even rondkijken of spelen.
 
Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie in de breedste zin van het woord, van pasgeboren baby tot puber! 
Fotoreportages zijn in de studio te boeken, maar wij fotograferen ook graag op mooie buitenlocatie. Denk aan het bos, een mooi park, stedelijke omgeving, een oud gebouw of graffitimuur. Alles is mogelijk.
 
In de studio zijn ook diverse fotoproducten te bekijken, wij adviseren graag over de mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met de foto’s. Dit gaat van canvasdoeken tot prachtige fotoalbums om jaren later nog van te kunnen genieten...