Informatie 08 februari 2016

Over de fotograaf

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Mariska Büscher is de naam!

Fotografeert al een jaar of 25, begonnen met natuurfotografie, daarna overgestapt op mensen, voornamelijk kinderen, en alles wat daarbij komt kijken: families, gezinnen, zwangere buiken, kinderen, newborns, het kan allemaal!

Never a dull moment.... kinderen zijn spontaan, verrassend, onvoorspelbaar... kortom: geweldig leuk om te fotograferen!
Ik sta voor jullie klaar in de studio, gewapend met met mijn camera en een flinke dosis geduld. Geen angst, ik heb ook een ‘kleintje’ thuis, dus ben heel wat gewend ;-)
Ken je je kind(eren) een beetje, of lijkt het je gewoon leuker om op een buitenlocatie te fotograferen? Vlakbij de studio hebben we diverse mogelijkheden. Van ruïnes tot bos, van stadse foto's tot mooie plekken in de wijk!

Historie
Zoals bij zovelen begon het als een uit de hand gelopen hobby. Begonnen met een thuisstudio, maar binnen een paar maanden verhuisde de studio naar een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Papendrecht.
Sinds 2012 is de studio gevestigd aan De Wederik in Papendrecht. Parkeren kan voor de deur en is GRATIS! De studioruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur en diverse accessoires.
En ook niet onbelangrijk, het ziet er gezellig uit, dus kinderen voelen zich snel op hun gemak!

Met vriendelijke groet,

Mariska Büscher

 

Lees 2843 keer
Laatst aangepast op 08 februari 2016

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.