Informatie 31 december 2010

Kinder- en familiefotografie bij Kinderkoppies in Papendrecht

Een fotoreportage moet als een feestje voelen voor je kinderen. Zij staan in de spotlights, en de fotograaf doet haar best om ze op zijn mooist te fotograferen.
Onze fotostudio is knus en gezellig ingericht zodat kinderen zich snel op hun gemak voelen. Willen ze eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem, dan gaan we eerst even rondkijken of spelen.
 
Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie in de breedste zin van het woord, van pasgeboren baby tot puber!
Uiteraard maken wij ook gezins- en familiefoto’s. 
 
Fotoreportages zijn in de studio te boeken, alsmede op een mooie buitenlocatie
 
In de studio zijn ook diverse fotoproducten te bekijken, wij adviseren graag over de mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met de foto’s. 3 prachtige canvasdoeken boven de bank en een mooi fotoalbum om jaren later met een glimlach naar terug te kijken? Het kan allemaal!
Lees meer...
Informatie 02 januari 2011

Tips voor het boeken van een newbornreportage

De laatste weken moet ik helaas veel ouders teleurstellen die graag een newbornreportage willen van hun pasgeboren zoon/dochter.
Onze agenda zit meestal al een paar weken vooruit volgepland, en aangezien een newborn reportage soms 2,5 - 3 uur duurt, is deze er niet zomaar even tussen te plannen.

Lees meer...
Informatie 08 februari 2016

Contactgegevens

Contactgegevens

De fotostudio:

Kinderkoppies
Westeind 83
3351 AM Papendrecht
tel: 06-18340115

Bankgegevens
IBAN: NL46INGB0004881396 tnv Kinderkoppies te Papendrecht


Openingstijden
Wij zijn geopend op maandag t/m zaterdag tot 13:00 uur, zondag €25 toeslag.

Betalen
De reportage dient te worden betaald op de dag van de reportage. (contant/overmaken)

Nabestellingen
Nabestellingen kunnen eveneens contant worden betaald bij het ophalen, of betaald worden via iDEAL.
Versturen is geen probleem, foto's van 30x40cm of groter passen niet door de brievenbus, deze moeten dus als pakketpost verzonden worden.

Bedrijfsgegevens
Kinderkoppies! staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24463618

Lees meer...
Informatie 08 februari 2016

Over de fotograaf

Mariska Büscher is de naam!

Fotografeert al een jaar of 25, begonnen met natuurfotografie, daarna overgestapt op mensen, voornamelijk kinderen, en alles wat daarbij komt kijken: families, gezinnen, zwangere buiken, kinderen, newborns, het kan allemaal!

Never a dull moment.... kinderen zijn spontaan, verrassend, onvoorspelbaar... kortom: geweldig leuk om te fotograferen!
Ik sta voor jullie klaar in de studio, gewapend met met mijn camera en een flinke dosis geduld. Geen angst, ik heb ook een ‘kleintje’ thuis, dus ben heel wat gewend ;-)
Ken je je kind(eren) een beetje, of lijkt het je gewoon leuker om op een buitenlocatie te fotograferen? Vlakbij de studio hebben we diverse mogelijkheden. Van ruïnes tot bos, van stadse foto's tot mooie plekken in de wijk!

Historie
Zoals bij zovelen begon het als een uit de hand gelopen hobby. Begonnen met een thuisstudio, maar binnen een paar maanden verhuisde de studio naar een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Papendrecht.
Sinds 2012 is de studio gevestigd aan De Wederik in Papendrecht. Parkeren kan voor de deur en is GRATIS! De studioruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur en diverse accessoires.
En ook niet onbelangrijk, het ziet er gezellig uit, dus kinderen voelen zich snel op hun gemak!

Met vriendelijke groet,

Mariska Büscher

 

Lees meer...
Informatie 13 maart 2016

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een opdracht accepteert u de algemene voorwaarden van Fotostudio Kinderkoppies.

1. Op alle foto’s door Fotostudio Kinderkoppies gemaakt, rust copyright. Foto’s blijven eigendom van Fotostudio Kinderkoppies.
Foto´s die door Fotostudio Kinderkoppies worden gemaakt, mogen niet gebruikt worden in media, tijdschriften, e.d. zonder schriftelijke toestemming en naamsvermelding.

Na de reportage stelt Fotostudio Kinderkoppies klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk, die op social media websites, weblogs e.d. gebruikt mogen worden, zolang het watermerk zichtbaar blijft.

2. Het is niet toegestaan om gekochte foto's in te scannen om zelf fotoproducten mee te bestellen. Wij willen niet verantwoordelijk gehouden worden voor de slechte onscherpe kwaliteit.
U kunt in dat geval beter een digitaal bestand kopen, zodat u met de juiste kwaliteit een fotoproduct kunt bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons fotoproducten te bestellen, het is dan niet nodig om een digitaal bestand te kopen.

3. Een afspraak is definitief zodra de fotograaf en de klant een datum voor de fotoreportage overeengekomen zijn. In geval van ziekte of een andere (goede) reden, is het mogelijk om een afspraak te verzetten.
Mocht de afspraak geannuleerd worden binnen 5 dagen voor de fotoreportage, brengen wij 50% van de reportagekosten in rekening. Als er binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd wordt (of niet komt opdagen), wordt er 100% in rekening gebracht. Uiteraard kan de afspraak wel kosteloos verzet worden.
Let op: indien de afspraak verzet wordt naar een aantal maanden verderop wordt er gewerkt met 50% aanbetaling.

4. Mocht de fotoshoot niet gelukt zijn omdat je kind ontroostbaar was, of niet helemaal lekker was, maken we gewoon een nieuwe afspraak. 
De fotoshoot wordt op dat moment wel betaald, maar uiteraard is de nieuwe afspraak gratis.
LET OP! Dit geldt alleen voor kindjes die bv huilen, ziek zijn geworden, e.d. Voor het gedrag van de kinderen zijn de ouders verantwoordelijk. M.a.w.: zijn de kinderen dwars/vervelend, en wordt er niet ingegrepen door de ouders, heeft u geen recht op een herkansing, maar is het aan u om de kinderen weer in het gareel te krijgen.... ;-)
(dit geldt uiteraard niet voor kinderen met autisme e.d., hiervoor hebben wij alle begrip en proberen we alles zo rustig en voorbereid mogelijk te laten verlopen)

5. Indien Fotostudio Kinderkoppies de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Fotostudio Kinderkoppies kosteloos een andere afspraak met u maken. 

6. Direct na de fotoreportage rekent u de fotoreportage af. Bij newbornreportages werken we met 50% aanbetaling.

7. De fotoreportage duurt ca 30-45 minuten. Het kan soms weleens wat langer duren, dat is geen probleem, maar er zijn grenzen. Voor elke 30 minuten dat de
fotoreportage uitloopt, wordt er € 20,- in rekening gebracht.

8. Tot 6 maanden na de datum van de reportage zijn nabestellingen mogelijk. Later kunnen wij niet garanderen ivm computer crashes, volle harde schijven, wij kunnen de foto's helaas niet eeuwig bewaren.

9. Fotostudio Kinderkoppies is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen tijdens de reportage. Houd uw kinderen tijdens de reportage in de gaten dat zij niet aan de (dure) apparatuur zitten, de fotograaf heeft daar niet altijd tijd voor.

10. Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. acties / aanbiedingen.

11. Cadeaubonnen van Fotostudio Kinderkoppies zijn alleen bij onze fotostudio te verkrijgen en in te leveren. Geldigheidsduur is 1 jaar. 
De bon is weliswaar ook na dat jaar in te leveren, maar het is mogelijk dat u een bedrag moet bijbetalen ivm prijsverhogingen.

12. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor een geldbedrag. In overleg is de bon overdraagbaar, maar alleen als dit is afgestemd met Fotostudio Kinderkoppies. 
     Verkopen op Marktplaats is NIET toegestaan! Dit maakt de bon ongeldig.

Lees meer...