Baby- en kinderfotografie

Kinderen groeien en veranderen zo snel, dat is niet bij te houden! Maar gelukkig hebben we de foto's nog... ;-)

Daarnaast is er altijd wel een reden om een mooie fotoreportage te laten maken: voor de verjaardag van je partner, voor oma, als kado voor Sinterklaas, kerst, moederdag, of gewoon een mooie vergroting voor in de woonkamer.

Onze studio is gespecialiseerd in kinderfotografie. Dus... engelengeduld, en de camera schiet sneller dan zijn schaduw!
In de studio zijn diverse accessoires om de kinderen op een leuke speelse manier te fotograferen. Ze mogen lekker zichzelf zijn en hun leukste snoetje showen voor een mooie foto.

Regelmatig hoor ik ouders zeggen: wel lachen he! Aangezien we een hele fotoserie maken, hoeven ze echt niet op alle foto's dezelfde geforceerde lach te laten zien.
We dagen de kinderen uit met grapjes en trucjes en zorgen dat ze het zien als een leuke belevenis, en dat is ook op de foto's terug te zien. 

Bij sommige leeftijden kan het weleens moeizaam gaan. Jullie kennen je kind(eren) als beste, dus hou hier rekening mee bij het maken van de afspraak.
Een paar tips: 
- kies een tijdstip waar hij/zij op zijn best is (dus niet net voor/tijdens de tijd van het middagslaapje)
- zorg voor een tevreden kind met schone luier en volle buik
- trek goed passende kleding aan
- heb je actieve kinderen, overweeg dan om een buitenreportage te doen. Ze kunnen dan meer hun ei kwijt dan in een studio en het resulteert in superleuke, stoere en spontane foto's!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.