•  

    Ja mensen, Corona heeft er hier ook in gehakt... ineens mag je niet meer fotograferen, inkomsten vallen weg, schoolfotoseizoen op zijn gat, wat nu?! 
    Gelukkig blijven er gewoon baby's geboren worden en zijn er toch nog wel ouders die dit belangrijk genoeg vinden om vast te laten leggen. Verder blijft het helaas nog steeds lastig om b.v. familiefoto's te maken met opa en oma op 1,5 meter afstand.

    Afgelopen jaar had ik al een besluit genomen dat ik het studiowerk wilde afbouwen, en door Corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Ik fotografeer nu alleen nog maar buiten en newborns fotografeer ik bij het gezin thuis.
    Dit betekent helaas ook dat ik ben gestopt met cakesmash reportages, fotofeestjes, schoolfoto's en zwangerschapsreportages en me de komende tijd volledig ga richten op newbornreportages en gezinsreportages (buiten).

Mogelijkheden

Moederdag actie 2016

MOEDERDAG

8 mei is het weer zover: moederdag! Wil je je vrouw, moeder, oma of zus dit jaar verwennen met een mooi cadeau? Woensdag 13 en zaterdag 16 april zijn er weer mini sessies!


De mini shoot duurt ca. 20 minuten en geldt voor alle leeftijden.
Dus je kan ook je vervelende zus van 18 overhalen om eens samen op de foto te gaan. Wat zal je moeder blij zijn! ?


wanneer: 13 en 16 april
tijdsduur: ca. 20 minuten
Kosten: €50 inclusief 3 digitale bestanden 
Locatie: op een buitenlocatie in Papendrecht (als 't weer meezit)


Stuur ons een PB of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en... wees snel! Deze dagen zitten altijd snel vol!

Blog

De fotostudio

.... is knus en gezellig ingericht, kinderen voelen zich snel op hun gemak!