• Workshop basisfotografie bij Kinderkoppies! 

   

  NIEUWE DATA BEKEND: 4 april 2020

  Workshop basisfotografie bij Kinderkoppies

  Maak je regelmatig foto's, maar worden de foto's niet helemaal zoals je in je hoofd had? Zijn ze vaak bewogen of overbelicht?
  Tijdens deze workshop helpen we je op weg, en na deze intensieve dag heb je genoeg handvaten om betere foto's te maken op de M stand. De automatische piloot ga je daarna echt niet meer gebruiken!

  We zullen de theorie op een eenvoudige manier, m.b.v. voorbeeldfoto's uitleggen. Je leert alles over ISO's, diafragma's, sluitertijden, witbalans, scherptediepte, enz.
  Het praktijkgedeelte zal buiten plaatsvinden, en bij slecht weer fotograferen we in de studio. Zo kun je meteen uitproberen wat je in de ochtend hebt geleerd.

  De 1-daagse workshop vindt plaats in Papendrecht. Er is koffie/thee/water en uiteraard een heerlijke lunch! 

  Voor wie: beginnende fotografen/automatische piloten met een spiegelreflexcamera
  Wanneer? 4 april 2020

  Prijs: €80
  Tijd: 10:00 uur - 16:00/16:30 uur
  Aantal deelnemers: maximaal 8


  Aanmelden kan via de website: aanmeldformulier

  *ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ*ˆ

Mogelijkheden

MOEDERDAG

8 mei is het weer zover: moederdag! Wil je je vrouw, moeder, oma of zus dit jaar verwennen met een mooi cadeau? Woensdag 13 en zaterdag 16 april zijn er weer mini sessies!


De mini shoot duurt ca. 20 minuten en geldt voor alle leeftijden.
Dus je kan ook je vervelende zus van 18 overhalen om eens samen op de foto te gaan. Wat zal je moeder blij zijn! ?


wanneer: 13 en 16 april
tijdsduur: ca. 20 minuten
Kosten: €50 inclusief 3 digitale bestanden 
Locatie: op een buitenlocatie in Papendrecht (als 't weer meezit)


Stuur ons een PB of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en... wees snel! Deze dagen zitten altijd snel vol!

Je gezin, het belangrijkst in je leven. Wat is er dan mooier om een foto van je kind/gezin aan de muur te hebben, of glimlachend door een prachtig fotoalbum te bladeren?

Bij Kinderkoppies doen we ons best om van elke fotoreportage een feestje te maken, ongeacht wie er voor de camera staat. Of het kleine kinderen zijn, pubers, of de hele familie inclusief opa en oma. Jullie staan in de spotlights, en wij doen ons best om mooie beelden te schieten.
Onze fotostudio is knus en gezellig ingericht zodat kinderen zich snel op hun gemak voelen. Willen ze eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem, dan gaan we eerst even rondkijken of spelen.
 
Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie in de breedste zin van het woord, van pasgeboren baby tot puber! 
Fotoreportages zijn in de studio te boeken, maar wij fotograferen ook graag op mooie buitenlocatie. Denk aan het bos, een mooi park, stedelijke omgeving, een oud gebouw of graffitimuur. Alles is mogelijk.
 
In de studio zijn ook diverse fotoproducten te bekijken, wij adviseren graag over de mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met de foto’s. Dit gaat van canvasdoeken tot prachtige fotoalbums om jaren later nog van te kunnen genieten...

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste shoots, evenementen en gebeurtenissen bij Kinderkoppies!

 • grote broer

  Vorige week kwam deze vent van bijna 2 met zijn pasgeboren zusje langs. Zelf is hij vorig jaar uitgebreid gefotografeerd, zijn mama had het baby’s 1st year pakket besteld!

  Bij newbornreportages met broertjes/zusjes is het is altijd afwachten hoe het uitpakt, en of de grote broer ook met zijn babyzusje op de foto wil. Want dat is wat de ouders natuurlijk heel graag willen!

  De baby deed het voortreffelijk, ze vond alles prima, sliep heerlijk en heeft ook haar mooie oogjes laten zien.
  Maar dan het moment dat haar oude broer er ook even bij moet komen voor de foto, altijd spannend als ze rond de 2 jaar oud zijn…
  Ineens is die zitzak heel eng, en dat kleed op de grond te kriebelig. Dan maar even gek doen, en papa houdt 'm even op zijn kop. Bingo!! Die hebben we!
   
  Als oudere broer is het soms best lastig om de aandacht ineens te moeten delen. Hij wilde heel graag op het witte stoeltje zitten, no problem! Even bij het raam geparkeerd en klik!! Waar zou ’ie aan denken?

 • Newborn girl

  Dinsdag hadden we een kleine dame op bezoek. We hadden haar huisje (mama) al gefotografeerd tijdens de zwangerschap, en nu was het tijd voor de newbornreportage.
  We hebben een speciaal actiepakket voor een zwangerschapsreportage in combinatie met een newbornreportage. Het leuke is ook, dat je hierdoor foto's kunt combineren, en bv een foto van moeder met dikke buik, en daarna een foto van moeder met de baby op de buik.
  Deze foto hebben we ook tijdens deze reportage gemaakt, maar die houden we nog even geheim!
   
  Ze wilde pas aan de reportage beginnen nadat haar darmpjes leeg waren, en daarna was ze zo opgelucht, dat ze 2,5 uur lang heeft geslapen! We hebben alles met haar mogen doen, in schalen gefotografeerd, lekker op de beanbag, bij papa en mama, alles vond ze prima.
   
  Hoe we weten dat ze het allemaal prima vond? Dat is in de bovenstaande foto wel te zien. Ze liet regelmatig een big smile zien :-)
   
  Hieronder zie je een making-of foto om te laten zien dat veiligheid bij ons het belangrijkst is: onze stagiaire Danielle houdt het hoofdje goed in de gaten. Deze dame lag goed stabiel, dus hadden we dit keer aan 1 vinger genoeg! Niet alle baby's vinden dit prettig, maar als het uiteindelijk wel lukt met een baby, is het resultaat ook meteen geweldig!

 • Kinderkoppies gaat bloggen!

  De website is klaar! Vanaf nu zullen we regelmatig gaan bloggen, omdat elke fotoshoot wel iets speciaals heeft.
  Uiteraard doen we dit niet als jullie niet willen dat de foto's online komen te staan. En... we zullen geen namen noemen in de blogs! :-)

De fotostudio

.... is knus en gezellig ingericht, kinderen voelen zich snel op hun gemak!