•  

    Ja mensen, Corona heeft er hier ook in gehakt... ineens mag je niet meer fotograferen, inkomsten vallen weg, schoolfotoseizoen op zijn gat, wat nu?! 
    Gelukkig blijven er gewoon baby's geboren worden en zijn er toch nog wel ouders die dit belangrijk genoeg vinden om vast te laten leggen. Verder blijft het helaas nog steeds lastig om b.v. familiefoto's te maken met opa en oma op 1,5 meter afstand.

    Afgelopen jaar had ik al een besluit genomen dat ik het studiowerk wilde afbouwen, en door Corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Ik fotografeer nu alleen nog maar buiten en newborns fotografeer ik bij het gezin thuis.
    Dit betekent helaas ook dat ik ben gestopt met cakesmash reportages, fotofeestjes, schoolfoto's en zwangerschapsreportages en me de komende tijd volledig ga richten op newbornreportages en gezinsreportages (buiten).

Mogelijkheden

MOEDERDAG

8 mei is het weer zover: moederdag! Wil je je vrouw, moeder, oma of zus dit jaar verwennen met een mooi cadeau? Woensdag 13 en zaterdag 16 april zijn er weer mini sessies!


De mini shoot duurt ca. 20 minuten en geldt voor alle leeftijden.
Dus je kan ook je vervelende zus van 18 overhalen om eens samen op de foto te gaan. Wat zal je moeder blij zijn! ?


wanneer: 13 en 16 april
tijdsduur: ca. 20 minuten
Kosten: €50 inclusief 3 digitale bestanden 
Locatie: op een buitenlocatie in Papendrecht (als 't weer meezit)


Stuur ons een PB of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en... wees snel! Deze dagen zitten altijd snel vol!

Je gezin, het belangrijkst in je leven. Wat is er dan mooier om een foto van je kind/gezin aan de muur te hebben, of glimlachend door een prachtig fotoalbum te bladeren?

Bij Kinderkoppies doen we ons best om van elke fotoreportage een feestje te maken, ongeacht wie er voor de camera staat. Of het kleine kinderen zijn, pubers, of de hele familie inclusief opa en oma. Jullie staan in de spotlights, en wij doen ons best om mooie beelden te schieten.
Onze fotostudio is knus en gezellig ingericht zodat kinderen zich snel op hun gemak voelen. Willen ze eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem, dan gaan we eerst even rondkijken of spelen.
 
Wij zijn gespecialiseerd in kinderfotografie in de breedste zin van het woord, van pasgeboren baby tot puber! 
Fotoreportages zijn in de studio te boeken, maar wij fotograferen ook graag op mooie buitenlocatie. Denk aan het bos, een mooi park, stedelijke omgeving, een oud gebouw of graffitimuur. Alles is mogelijk.
 
In de studio zijn ook diverse fotoproducten te bekijken, wij adviseren graag over de mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met de foto’s. Dit gaat van canvasdoeken tot prachtige fotoalbums om jaren later nog van te kunnen genieten...

Blog

De fotostudio

.... is knus en gezellig ingericht, kinderen voelen zich snel op hun gemak!